Με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Banner Ευρωπαικής Ένωσης ΕΣΠΑ
Efskiofillon.gr - Επιχρύσωση - Εικονουργία

Το εργαστήριο εκκλησιαστικών τεχνών
“εύσκιόφυλλον”

Παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε Ιερούς Ναούς αναφορικά με τον καθαρισμό/ συντήρηση & αποκατάσταση τοιχογραφιών, τη συντήρηση & επιχρύσωση ξυλόγλυπτων αντικειμένων ή άλλων επιφανειών και την παραδοσιακή βυζαντινή αγιογραφία.

 

Δημιουργήθηκε από τον Γ. Τάχο, Αγιογράφο, μετά από εμπειρία χρόνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με ιδιόκτητο εξοπλισμό για εργασία σε ύψος και επιλεγμένα, καινοτόμα υλικά που διασφαλίζουν την ποιότητα, την ασφάλεια και την οικονομία των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Οι Υπηρεσίες μας

Εικονουργία

Eφαρμόζουμε την παραδοσιακή τεχνική της αγιογραφίας με αυγοτέμπερα, υπακούοντας στους κανόνες αιώνων που απαιτούν κάθε εικόνα να αποτελεί γέφυρα του φυσικού με το πνευματικό.

Φωτο Slider 4
Προφιλ - Γεώργιος Τάχος - Αγιογραφος

Επιχρύσωση

Άρτιο αποτέλεσμα, θωρακισμένο με ειδικά επιλεγμένα βερνίκια για διάρκεια στο χρόνο. Επιλογή χρυσού 24κ ή ιμιτασιόν χρυσού για περιορισμό κόστους.

Καθαρισμός, Συντήρηση & Αποκατάσταση Τοιχογραφιών

Καθαρισμός τοιχογραφιών του Ναού από την αιθάλη και τις επικαθίσεις ετών, επιδιόρθωση ζημιών και αισθητική αποκατάσταση.

Συγκριτικό πλεονέκτημα αποτελεί ο ιδιόκτητος εξοπλισμός για εργασία σε ύψος – ηλεκτρικό αναβατόριο ανύψωσης προσωπικού & πιστοποιημένη, νέου τύπου, μετακινούμενη σκαλωσιά αλουμινίου με ρόδες – για να μην εμποδίζεται η καθημερινή λειτουργία του ναού

Με σεβασμό στην ιερότητα του χώρου...

Μεγάλες επιφάνειες,
έως και τον τρούλο

Ιδιόκτητο, ηλεκτρικό αναβατόριο προσωπικού

Πιστοποιημένα υλικά καθαρισμού & συντήρησης

Καινοτόμος, ελαφρύς, φορητός μηχανικός εξοπλισμός καθαρισμού τοιχογραφιών

Άρτιο, ποιοτικό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα

Φθορές από υγρασία ή αποχρωματισμοί σε ύψος αποκαθίστανται άμεσα

Ανανεωμένες τοιχογραφίες, καθαρή ατμόσφαιρα στο ναό

Γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια

Eργαζόμαστε μεθοδικά και με τρόπο ώστε να διευκολύνουμε την λειτουργία του ναού καθ’ όλο το διάστημα εκτέλεσης των εργασιών.

Είπαν για Εμάς

Προιστάμενος Ιερού Μητροπολητικού ναού Καλαμαριάς – Μεταμόρφωση του Σωτήρος: "Είναι σημαντικό οι άνθρωποι που ασχολούνται με εργασίες εντός Ιερών Ναών να έχουν πίστη."

Πρωτοσύγκελος Ι.Μ Νέας Ιωνίας π. Επιφάνειος Αρβανίτης:
"Έχετε εμπλουτίσει τις γνώσεις σας δίπλα στους Πατέρες και σπουδαίους αγιογράφους."

Ακολουθήστε μας: